Cem Yılmaz'dan Uraz Kaygılaroğlu açıklaması: Hepimiz konuştuk, çok üzgün

11.10.2024 - Cuma 08:30

Cem Yılmaz'dan Uraz Kaygılaroğlu açıklaması: Hepimiz konuştuk, çok üzgün

Cem Yılmaz'dan Uraz Kaygılaroğlu açıklaması: Hepimiz konuştuk, çok üzgün
Kadın cinayetlerindeki artış sonrası, aylar önce bir fotoğraf sergisi için verdiği pozlarla yeniden gündeme gelen Uraz Kaygılaroğlu, arkadaşı Cem Yılmaz'ın dizisi Erşan Kuneri’nin galasına katılmadı. Yılmaz, Kaygılaroğlu için "Çok üzgün" dedi.

 Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonu için gerçekleştirilen galada konuştu.

Dizinin oyuncularından Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bige Önal, Bülent Şakrak, Bora Akkaş, Merve Dizdar gibi pek çok ismin katıldığı yeni sezon lansmanına Yılmaz'ın yakın arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu katılmadı.

Birkaç ay önce fotoğrafçı olan kız arkadaşı Sayna Soleimanpour'un sergisinde yer aldığı fotoğraflarda, parçalanmış kadın bedeninin estetize edilerek baskın bir unsur olarak öne çıktığı kompozisyonlat nedeniyle yoğun eleştiriler alan Uraz Kaygılaroğlu, Fatih'te İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in katledilmesinin ardından yeniden tepkilerin hedefi oldu.

'HEPİMİZ KONUŞTUK, KENDİSİ ÇOK ÜZGÜN'

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre Yılmaz, Kaygılaroğlu hakkında "O ne kadar üzgünse biz de o kadar üzgünüz. Tatsız bir hadise. Hepimiz konuştuk kendisi çok üzgün" dedi.

'BİZİ SEVENLER DUYGULARINA TERCÜMAN OLMAMIZI BEKLİYOR OLABİLİRLER'

Cem Yılmaz, kadın cinayetleriyle ilgili olarak "Sözün bittiği yerdeyiz" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Ne söyleyebiliriz ki? Bizim memlekette sözün bittiği yer diye tespit edilen bir yer var. Sözün bittiği yerdeyiz. Elbetteki bize sevenler izleyenler duygularının tercümanı olmamızı bekliyorlar. Aslında aklın yolu bir... Bütün mikrofon tutulan arkadaşlarımın ne dediğinden çok, sorumluların bir şey yapmasını bekleyen olaylara maruz kalan halkın bir parçası olduğunu düşünüyorum."