Görkemli Düğüne Dreamland Organizasyon İmzası

30.09.2024 - Pazartesi 19:54

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile Bahar Karakaş’ın düğününde Dreamland “Ebru İpsileli” unutulmayacak bir organizasyona imza attı…


Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile Bahar Karakaş’ın nikahını, Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş kıyarken, Şahitliği CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptı.


Dreamland’ın da yer aldığı büyük bir organizasyonla dünya evine giren çifte mutluluklar dileyen Ebru İpsileli; “Yılın çifti ve yılın düğününde bizimde olmamız tabi ki büyük bir ayrıcalık. Bu görkemli günde firmamız unutulmayacak bir organizasyona imza atarak, yine bir ilk’i gerçekleştirdi. Çiçeği burnunda genç çiftimiz muhteşem bir düğünle evlendi ve Dreamland Organizasyonun profesyonelliği bir kez daha bu günde de konuşuldu. Çiftimizde, konuklarda eğlenceli saatler geçirdiler, bu özel günün ve ihtişamlı organizasyonunda tadını çıkardılar” dedi.


Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile Eczacı Bahar Karakaş’ın düğün merasimine CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcıları, Grup Başkanvekilleri, milletvekilleri, parti yöneticileri ve belediye başkanları katıldılar. İncek Arena da gerçekleşen düğüne 1500 davetli geldi.